Je zag het al helemaal voor je, een gigantische bruiloft met alles erop en eraan: 150 gasten, een lopend buffet, iconische groepsfotoโ€™s, een sfeer makende coverband en polonaises tot vier uur in de ochtend. Maar toen werd alles anders… Even schakelen dus!

๐–๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญ ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฅ๐ข๐  ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ข๐ž๐ฆ ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐จ๐จ๐ฉ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐œ๐ก ๐ฆ๐ž๐ž๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ญ?
Misschien hoeven jullie de droombruiloft die gepland staat voor dit najaar of de eerste helft 2021 helemaal niet uit te stellen. Wij zullende de komende tijd een aantal voordelen van een intieme bruiloft op een rijtje zetten. Hieronder lees je meteen de eerste reden om jullie grote dag tรณch door te laten gaan.

โ‘  ๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐š๐š๐ง๐๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ ๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ง.
Het kost waarschijnlijk wel wat tijd, een lijst maken met familie en vrienden die je รฉcht dierbaar zijn en die je er op jullie speciale dag zeker bij wilt hebben. Maar tegelijkertijd geeft het wel de mogelijkheid om die ene voetbalteamgenoot (met nieuwe scharrel) of die oudtante die je al 12 jaar niet gesproken hebt, zonder smoes thuis te laten. Bovendien heb je veel meer tijd voor je beste vrienden omdat je je aandacht minder moet verdelen.

โ€˜s Avonds zonder gรชne je nette schoenen of pumps verruilen voor sneakers, struikelen over de sleep van de jurk van je aanstaande, een vlekje van de chocoladefontein op je gladgestreken witte hemd… Je trouwdag vieren met diegenen die je lief hebt en waar je je thuis bij voelt, dat klinkt toch eigenlijk als ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *